:: Cu In Hell ::

Het verhaal van een doordeweekse boerekinkel uit Mol.
:: Welkom in de hel :: Naar huis | Touch me ::
[::..Rechts..::]
:: Willem: (Nieuwe blog (2)!)[>]
:: Ann: De vrouw van de wereld [>]
:: Peter: Nog een man in de wereld [>]
:: Kurt: De slimste vent op aarde [>]
:: Yves: De best boardende vork op deze bol [>]
:: Bart: Ex-Hoofdkaas[>]
:: Bart: Oftewel smintjes[>]
:: Koen: Par Hasard[>]
[::..archive..::]

:: woensdag, juni 18, 2003 ::

Leuk weekend achter de rug. Vrijdag was het verjaardagsfeestje van mijn neef Mauro. Iedereen kent dat wel. Heel de familie uitgenodigd in het huis van mijn broer en die kleine extra in de watten gelegd. Niet echt nodig, da manneke, nen echte Luyten, staat altijd in de belangstelling en heeft niets te kort. Wel een klein probleemke. Net op zijn verjaardag had hij last van de windpokken. Zijn gezicht vol plekken, de mama heeft het al overgekregen.

De fuif van de voetbalploeg was qua opkomst niet echt een groot succes, de sfeer van de oude dagen was er wel degelijk. DJ Jango, Kurt kent die gast wellicht, hield weer niet van ophouden en we zijn hem minstens tien keer gaan vragen om op te houden. Balen heeft nog steeds een sluitingsuur, maar daar laat Jango zich niet door afstoppen. Ook het zatte volkje niet. Uiteindelijk toch rond 4u in mijne nest. Was doodop.

Zondag mij even in de Jet-set van Mol gewaand. Bezoekje gebracht aan Stefaan en Anneleen op de Miramar. Grote plas met water waar alleen de gegoede burgerij een optrekje heeft. Zo ook de grootmoeder van Stefaan. Met speedboot. Dus voor de eerste keer in mijn leven gewaterskied. Leuk. Was er vrijwel onmiddellijk mee weg. Ik kan dus toch wel degelijk iets. Nadien lekker gegeten en nadien nog een Kriek gaan drinken op Sas 6.

Ondertussen neemt de Mont Blanc-stress elke dag toe. Zaterdag om 8u vertrekken we. Bob is de Chauffeur. Bestemming: Chamonix, in de Franse Alpen. Hopelijk komen we heel terug.

CU
IN Hell
:: Bennie 1:36 a.m. [+] ::
...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?