:: Cu In Hell ::

Het verhaal van een doordeweekse boerekinkel uit Mol.
:: Welkom in de hel :: Naar huis | Touch me ::
[::..Rechts..::]
:: Willem: (Nieuwe blog (2)!)[>]
:: Ann: De vrouw van de wereld [>]
:: Peter: Nog een man in de wereld [>]
:: Kurt: De slimste vent op aarde [>]
:: Yves: De best boardende vork op deze bol [>]
:: Bart: Ex-Hoofdkaas[>]
:: Bart: Oftewel smintjes[>]
:: Koen: Par Hasard[>]
[::..archive..::]

:: dinsdag, februari 06, 2007 ::

Net een weekendje in Nederland gezeten. Even helemaal weg. In Center Parcs. Leuk om die mensen nog eens terug te zien en te moeten concluderen: we zijn rustig geworden. Vrijdag zwaar in den alcohol gevlogen, zaterdag het gedwongen een pak rustiger moeten doen: bowlingen, zwemmen en rusten.

Ondertussen ligt mijn eerste zomervakantie ook al vast: HIER zit ik de laatste week van juni 2007. Huisje in Zuiden van Frankrijk. Twordt traditie. Het is al de vierde keer dat we gaan. Ik kijk er echt naar uit!

Misschien ga ik eind april ook nog naar Istanbul. Met ex-Pi'ers. Zeker is het nog niet. Ik heb maar 20 dagen verlof, ent jaar duurt nog lang. Ik ga er nog een paar dagen over slapen.

Professioneel staan we voor een drukke periode. Volgende week zit ik weer een ganse week in het Sportpaleis op de Proximus Diamond Games. Een weekje tennis kijken, en massaal afscheid nemen van Kim. Onze freelancer Bart begint maandag als vaste man. Hopelijk wordt de werkdruk dan een pak minder.

Sport.be staat ook voor een nieuw stukje geschiedenis. Maandag zal, voor de derde keer in zijn bijna vijfjarig bestaan, een volledig nieuwe lay-out te zien zijn. Het ziet er veelbelovend uit!
:: Bennie 9:35 p.m. [+] ::
...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?