:: Cu In Hell ::

Het verhaal van een doordeweekse boerekinkel uit Mol.
:: Welkom in de hel :: Naar huis | Touch me ::
[::..Rechts..::]
:: Willem: (Nieuwe blog (2)!)[>]
:: Ann: De vrouw van de wereld [>]
:: Peter: Nog een man in de wereld [>]
:: Kurt: De slimste vent op aarde [>]
:: Yves: De best boardende vork op deze bol [>]
:: Bart: Ex-Hoofdkaas[>]
:: Bart: Oftewel smintjes[>]
:: Koen: Par Hasard[>]
[::..archive..::]

:: vrijdag, november 10, 2006 ::

Telenet opent je wereld, maar doetem niet terug dicht

Gisteren gaan kijken in het Getouw van Mol naar het Jaaroverzicht van Karl Van Nieuwkerke et Les Supapes. Leuk. In zijn rustieke toon gekeken naar de mooiste beelden van het afgelopen wielerjaar. Uitstekende montages, muziek van hoge kwaliteit. Alleen mocht het van mijn part iets sneller. En waarom een premiere in Mol?

Heb een maand geleden Telenet met een aangetekend schrijven opgezegd. Ze hebben mij zelfs opgebeld waarom ik afhaakte. Tja, ik krijg een adsl-verbinding van mijn werkgever. Tja, daar kon die gast natuurlijk niets tegenover stellen.

Groot was dan ook mijn verbazing toen ik de brievenbus opende. Een dubbele factuur én een boete van 7 euro erboven op. Ik had zogezegd mijn factuur van oktober niet betaald omdat de domiciliering was afgezet. Euhm, dat had ik toch gezegd in mijn aangetekend schrijven?

Tot daar aan toe. Opzeg duurt blijkbaar 30 dagen in onze wereld. En die tweede maand dan? Awel, ik moet eerst een volledige maand voorschieten en dan krijg ik die in december als een creditnota terug. Wablieft? Afzetterij noem ik zoiets. Na veel gezaag zal de boete bij die creditnota bijgezet worden. Ik moet dus geld terugkrijgen van die mannen, awel ik geloof daar niets van. Het gaat bij mij niet over het bedrag op zich, wel om het principe.

En als top of the bill zat er bij die (dreig)brief doodleuk aan advertentie van die mannen. Voor mij blijft de wereld van Telenet voor altijd goed gesloten.

Om toch, zoals altijd :), positief af te sluiten. Bij leve en welzijn zit ik midden december in Barcelona. Kheb de smaak van het reizen weer te pakken.
:: Bennie 1:56 p.m. [+] ::
...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?