:: Cu In Hell ::

Het verhaal van een doordeweekse boerekinkel uit Mol.
:: Welkom in de hel :: Naar huis | Touch me ::
[::..Rechts..::]
:: Willem: (Nieuwe blog (2)!)[>]
:: Ann: De vrouw van de wereld [>]
:: Peter: Nog een man in de wereld [>]
:: Kurt: De slimste vent op aarde [>]
:: Yves: De best boardende vork op deze bol [>]
:: Bart: Ex-Hoofdkaas[>]
:: Bart: Oftewel smintjes[>]
:: Koen: Par Hasard[>]
[::..archive..::]

:: zondag, oktober 22, 2006 ::

Lang geleden dat ik nog zo'n leuke week heb gehad. Zondagmorgen 14/10 vertrokken. Via Duitsland en Oostenrijk Italie binnengereden. We zijn begonnen in Brixen. Prachtig stadje tussen de Italiaanse Alpen. Zeker het centrum is het bezoeken waard. Wist niet dat er zo'n leuke kledingwinkels bestonden. Na een bezoek aan een kennis, met een knappe tweeling van een jaar of drie, zijn we verder gereden naar Milaan.

Ik wist al langer dat ik geen echte stadsmus ben, dat werd opnieuw bewezen. Boenk met den otto tot in het historisch centrum gereden. Beter dan een rollercoaster in Bobbejaanland. Manne, manne, manne. Het verkeer daar is niet te doen. En de vespa's komen langs alle kanten. Wel veel modieuze mensen gezien. Het volk is daar gewoon mooier dan hier :)

Besloten om niet in Milaan te slapen, maar verder zuidwaarts te rijden. In Fidenze erg lekker gegeten en overnacht. Woensdag verder gereden via Bologna naar Firenze, op de grens tussen Toscane en Umbriƫ ligt Lago di Trasimeno. Wij zaten in Passignano. Prachtig gewoon. Hotel met zich op het meer. Meer moest dat niet zijn. Ook het kasteel is mega.

Bezoek aan Montepulciano is zeker de moeite waard. Je kan er zalige (rode) wijn proeven en lekker rondkuieren in de straatjes.

Om onze laatste twee dagen door te brengen hebben we een blitzbezoek gebracht aan Lago Maggiore, een van de vele meren in het noorden van Italiƫ. Baveno (mijn ouders zijn er 38 jaar geleden op huwelijksreis geweest) en Stresa (het Italiaanse Knokke) zijn de leukste plekjes. De ferry van Laveno naar Verdania is avontuurlijk, ook de kabellift in Stresa naar Alpino moet je zeker gedaan hebben. Afgerond hebben we met een boottocht naar Isola Pescatore en Isola Bella. Geslapen in het sjiekste hotel waarin ik ooit geslapen heb. Opstaan met zicht op Lago Maggiore is onvergetelijk. Hetleven kan mooi zijn.
:: Bennie 10:36 p.m. [+] ::
...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?