:: Cu In Hell ::

Het verhaal van een doordeweekse boerekinkel uit Mol.
:: Welkom in de hel :: Naar huis | Touch me ::
[::..Rechts..::]
:: Willem: (Nieuwe blog (2)!)[>]
:: Ann: De vrouw van de wereld [>]
:: Peter: Nog een man in de wereld [>]
:: Kurt: De slimste vent op aarde [>]
:: Yves: De best boardende vork op deze bol [>]
:: Bart: Ex-Hoofdkaas[>]
:: Bart: Oftewel smintjes[>]
:: Koen: Par Hasard[>]
[::..archive..::]

:: woensdag, september 20, 2006 ::

Piep. Alles draait. Voor de eerste keer in mijn leven naar een privé-sauna geweest. Eerst een deugddoende massage gehad, nadien kunnen genieten van jacuzzi, infra-rood sauna en zo'n stoombad. Echt ontstressend. Eigenlijk zouden werkgevers hun werknemers zoiets een paar keer per jaar cadeau moeten doen. Het zal de prestaties op de werkvloer alleen maar verhogen.

Ook naar de voorstelling geweest van een bevriend basketbalclubje. Tja, das eigenlijk een klein voetbalploegje (qua budget dan), met veel grotere spelers :). En tja, ik had niet anders verwacht, maar ze zijn in Antwerpen echt wel ambitieus. We houden het in het oog.

Tis weeral nen helen tijd geleden dat ik nog eens verlof had. Eerst had ik het gedacht om vanaf nu elke week een dagje te pakken, en zo te proeven van een 4/5de werkweek. Maar meer dan wat uitslapen en luieren kom ik dan wellicht niet. Daarom ga ik midden oktober naar Italie, dit jaar wereldkampioen in voetbal en tennis. Daar moet toch iets te zien zijn wat we hier niet hebben...!
:: Bennie 10:36 a.m. [+] ::
...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?