:: Cu In Hell ::

Het verhaal van een doordeweekse boerekinkel uit Mol.
:: Welkom in de hel :: Naar huis | Touch me ::
[::..Rechts..::]
:: Willem: (Nieuwe blog (2)!)[>]
:: Ann: De vrouw van de wereld [>]
:: Peter: Nog een man in de wereld [>]
:: Kurt: De slimste vent op aarde [>]
:: Yves: De best boardende vork op deze bol [>]
:: Bart: Ex-Hoofdkaas[>]
:: Bart: Oftewel smintjes[>]
:: Koen: Par Hasard[>]
[::..archive..::]

:: zaterdag, mei 27, 2006 ::

Door mijn beroepsbezigheden kom ik weleens bekend volk tegen 'out there'. Deze week Tom Boonen en Lei Clijsters, de pa van. Boonen maakte een vooruitblik op de komende maanden. Mannen: wat een nuchterheid, wat een klare kijk en last but not least, nen toffe pee. Meer down to earth kan je volgens mij niet zijn.

Of hoe leg je anders uit dat hij de gsm van een journalist afpakt en zich tegenover de onbekende aan de andere kant van de lijn eerst voorsteld als 'Tis den Tom hier hé' en dan doodleuk de weg uitlegt naar het Corbi hotel in het godvergeten Mol. Sterk.

Hetzelfde gevoel bij Clijsters. Lei is niet de vriend van de pers. Schermt zijn oogappel (te) veel af. Maar eens door die muur, valt die mens best mee. Had hem vrijdag aan de lijn. Zei van alle dingen 'off the record' over Kim, die ik natuurlijk niet mocht brengen, maar ja, tis toch leuk als zo iemand zijn verhaal eens doet. Tegen een 29-jarige snotter dan nog wel, met een wel heel onbekende naam: Bennie Luyten.

PS: Heb ook met de broer van Dirk Vermeiren gesproken. Het gaat goed met hem, is blijkbaar zelfs een boek aan het schrijven. Doe zo door Dirk, in Istanboel!
:: Bennie 10:53 a.m. [+] ::
...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?