:: Cu In Hell ::

Het verhaal van een doordeweekse boerekinkel uit Mol.
:: Welkom in de hel :: Naar huis | Touch me ::
[::..Rechts..::]
:: Willem: (Nieuwe blog (2)!)[>]
:: Ann: De vrouw van de wereld [>]
:: Peter: Nog een man in de wereld [>]
:: Kurt: De slimste vent op aarde [>]
:: Yves: De best boardende vork op deze bol [>]
:: Bart: Ex-Hoofdkaas[>]
:: Bart: Oftewel smintjes[>]
:: Koen: Par Hasard[>]
[::..archive..::]

:: dinsdag, februari 07, 2006 ::

Poeh. Precies al lang geleden dat ik nog iets gepost heb. Geen tijd zullen we maar zeggen. Zaterdag voor de eerste keer naar een miss-verkiezing geweest. Best wel langen. Alleen koste de Carlsberg er 120 frank. Meteen is duidelijk wat er met die verkiezingen te doen is: zoveel mogelijk geld proberen te winnen. In de jury één zekere Wouter, Steve Stevaert en Lei Clijsters. Twas dan ook meer een miss-limburg verkiezing. Zeker als je de presentatrice hoorde.

Zondag naar Hoogstraten geweest. Superprestige. Knappe prestatie van Nys. Wilde eigenlijk de dag ervoor naar Lille gaan, maar dat is er niet van gekomen. 's Avonds mijn vrij weekend afgesloten met ribbekes bij Dikke Louis aan de blauwe kei. In de omtrek is hij daar echt bekend voor. En twas lekker.

Donderdag wellicht naar de Zesdaagse van Hasselt. We moeten er een of andere prijs gaan uitreiken. Ik durf dat niet zoiets. Gelukkig zijn we niet alleen op deze wereld.

Vanaf volgende week weer een hele week in het Sportpaleis van Antwerpen voor de Proximus Diamond Games. En Clijsters gaat (wellicht) spelen. Mirakels bestaan nog in deze mooie wereld.

Tot laterzzzzzzzzz
:: Bennie 7:26 p.m. [+] ::
...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?