:: Cu In Hell ::

Het verhaal van een doordeweekse boerekinkel uit Mol.
:: Welkom in de hel :: Naar huis | Touch me ::
[::..Rechts..::]
:: Willem: (Nieuwe blog (2)!)[>]
:: Ann: De vrouw van de wereld [>]
:: Peter: Nog een man in de wereld [>]
:: Kurt: De slimste vent op aarde [>]
:: Yves: De best boardende vork op deze bol [>]
:: Bart: Ex-Hoofdkaas[>]
:: Bart: Oftewel smintjes[>]
:: Koen: Par Hasard[>]
[::..archive..::]

:: maandag, maart 21, 2005 ::

Hoi,

tis weer een tijdje geleden. Mijn petekindje Toto is gedoopt in de ijskoude kerk van Mol-Wezel. Nadien feestje bij mijn grote broer thuis.

Dag nadien last gekregen van mijn darmen. Diarree zoals ik er nog nooit heb gehad. Heel de nacht meer op de pot gezeten dan in mijn bed. Dag nadien gevraagd om thuis te werken. Ook in de voormiddag nog wat last, maar immodium kan wonderen doen. Zeker als je er drie pakt. Hoef je voor de rest van de week niet meer te gaan.

Van tweekend het eens rustig aan gedaan. Milaan-Sanremo gekeken, voetbalmatchke gezien en rustig gaan slapen. Kan echt leuk zijn. Volgend weekend trouwens vier (!) dagen achter elkaar nie werken. Dat belooft.

Van weekend komt DJ Django afgezakt naar mijn stamcafe. Dieje gast is echt bekend hier in de streek en is fantastisch. Je moet hem bezig zien, niet met woorden te beschrijven.

Over muziek gesproken. Het songfestival gaan we dit jaar niet winnen. Op het nieuws een stukje gehoord van onze Waalse vrienden. Zelf de oh zo nuchtere Martine Tanghe kon nauwelijks haar lach onderdrukken.

CU
IN HELL
:: Bennie 9:00 p.m. [+] ::
...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?