:: Cu In Hell ::

Het verhaal van een doordeweekse boerekinkel uit Mol.
:: Welkom in de hel :: Naar huis | Touch me ::
[::..Rechts..::]
:: Willem: (Nieuwe blog (2)!)[>]
:: Ann: De vrouw van de wereld [>]
:: Peter: Nog een man in de wereld [>]
:: Kurt: De slimste vent op aarde [>]
:: Yves: De best boardende vork op deze bol [>]
:: Bart: Ex-Hoofdkaas[>]
:: Bart: Oftewel smintjes[>]
:: Koen: Par Hasard[>]
[::..archive..::]

:: maandag, oktober 25, 2004 ::

Marrakesh. Het best te vergelijken met een Middeleeuwse stad, maar dan wel met auto's en brommertjes. Trekpaarden en trekezels maken gewoon deel uit van het verkeer. Ongelooflijk. Kwist niet dat er vandaag de dag nog zoveel mensen in miserie leefden. Geen rode lichten, voorrang kennen ze al helemaal niet. En bij het minste klaxsoneren. Echte accidenten niet gezien.

Wel een rare geur, daar. Uitlaatgassen, maar ook Marokkanen hebben altijd een geurtje bij. Soucks (een opeenhoping van kleine winkeltjes) zijn een ware actractie, de kazbachs (kasteel met vier torens) een knap staaltje van architectuur. Tachine, een soort wok met gestoomde groenten en vlees, is niet echt mijn ding. Zeker niet als je het voor de vijfde dag op rij moet opeten.

Nog 2 dagen met de 4x4 door de atlas gereden. In een vorig leven nog door de Alpen en Pyrenee├źn gevlogen, Atlas is toch nog iets anders. Gekke chauffeur ook, die Hassan. Stak voorbij zonder zicht. Geslapen in een oase in het midden van een stenenwoestijn. Uniek gewoon. Echt authenthiek marktje bezocht in Ouarzazate. Onvergetelijk.

Kortom. Het hoeft niet altijd de Spaanse Costa te zijn voor mij. Het was ook eens leuk een cultuurvakantie te ondergaan. Zou het wel nooit op eigen houtje doet. Maar de bigg boss heeft alles betaald. En een gekregen paard mag je nooit in zijn bek kijken.

Foto's voorlopig nog niet online, hopelijk binnenkort. Echt de moeite!

CU
IN HELL

:: Bennie 4:41 p.m. [+] ::
...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?