:: Cu In Hell ::

Het verhaal van een doordeweekse boerekinkel uit Mol.
:: Welkom in de hel :: Naar huis | Touch me ::
[::..Rechts..::]
:: Willem: (Nieuwe blog (2)!)[>]
:: Ann: De vrouw van de wereld [>]
:: Peter: Nog een man in de wereld [>]
:: Kurt: De slimste vent op aarde [>]
:: Yves: De best boardende vork op deze bol [>]
:: Bart: Ex-Hoofdkaas[>]
:: Bart: Oftewel smintjes[>]
:: Koen: Par Hasard[>]
[::..archive..::]

:: donderdag, augustus 05, 2004 ::

Vrouw Justistia

Mijn levensgezellin heeft ondertussen haar plaats in mijn leven weer ingenomen. Zo'n paar dagen alleen, awel het kan deugd doen.

Over alleen gesproken. Een kennis zag zijn huwelijk goed precies 1 jaar geleden spaak lopen. Zij verliet hun huis en ging elders wonen. Hij hoopte al die tijd op co-ouderschap. Vonnis is maandag uitgesproken. Niets van co-ouderschap. Mag zijn kids 1 keer om de 14 dagen zien, om de 14 dagen woensdag namiddag en om de 14 dagen 1 dag per weekend.

Die gast zit daar echt mee. Zit zijn kinderen nog wel opgroeien, maar toch. Zij is er vandoor met ne rijke gast van boven de 50. Krijgt elke maand 1100 euro dop, 400 euro dubbel kindergeld en nog eens 250 euro van haar binnenkort ex-man. 70.000 ballen, elke maand. Moet ook de lening van het huis niet meer afkorten. En moet dus gene klop uitvoeren. Daar word ik nu kwaad van se. En niet dat het aan die vrouw ligt he. Die profiteert gewoon van de wetgeving in dit apenland. Als man sta je bij een echtscheiding blijkbaar nergens. En vrouwen trekken gewoon aan het langste eind als het aankomt op scheiding.

CU IN HELL

:: Bennie 12:31 a.m. [+] ::
...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?