:: Cu In Hell ::

Het verhaal van een doordeweekse boerekinkel uit Mol.
:: Welkom in de hel :: Naar huis | Touch me ::
[::..Rechts..::]
:: Willem: (Nieuwe blog (2)!)[>]
:: Ann: De vrouw van de wereld [>]
:: Peter: Nog een man in de wereld [>]
:: Kurt: De slimste vent op aarde [>]
:: Yves: De best boardende vork op deze bol [>]
:: Bart: Ex-Hoofdkaas[>]
:: Bart: Oftewel smintjes[>]
:: Koen: Par Hasard[>]
[::..archive..::]

:: dinsdag, juli 01, 2003 ::

Duur, het leven is duur!

Ondertussen weer het gewone leventje opgevat. Dat wil zeggen: keihard werken, want het is druk in sportwereld. Terwijl heel Belgie plat gaat voor Kim en Justine, bereiden online sportjournalisten het sportevenement van het jaar voor: De Ronde van Frankrijk. Hopelijk is vrijdag het resultaat te zien op de site.

Ondertussen toch ook wat aan het aftellen naar mijn jaarlijks verlof. Het is dan ook al elf maanden geleden dat ik nog eens meer dan vijf dagen thuis was. Zaterdag 12 juli is het zover. Dan vliegen we (mijn vriendin Ilke, mijn broer bart, vriendin Sandra en ikke) met de grote vogel naar het zonnige Salou. Allez, tis eigenlijk Reus en vandaag naar het plaatselijk dorpje dat bekend is van Het kussen enzoverder.

Niet dat Salou op nummer 1 stond van vakantiebestemmingen. Ben er trouwens al eens geweest. Een jaar of tien geleden. Wat ik met nog het meest herinner, is de warmte en het slechte eten. Dat laatste proberen we uit te schakelen door zo weinig mogelijk op hotel te gaan eten. Voor mij liever een gezellig, klein restaurantje, met veel vis en zoete witte wijn.

Waar het vooral op neerkomt is dat ik 12 dagen probeer niets te doen. Weg van het hectische leven, weg van alle "moetens" in het leven. Maar ik weet het nu al. Ik zal weer blij zijn als ik weer in het vertrouwde Mol zal zijn.

Dit weekend gaan we een vrijgezellenavond vieren van iemand die bijna 20 jaar mijn overbuur was. Hij gaat dus trouwen en daar hoort in onze contreiene een zuipavond bij. We gaan een weekend naar Durby, waar een plaatselijk bedrijfje een aantal toerischtische attracties organiseert. Op het programma: zaterdagochtend (7u45, argggg) vertrekken. Paintball, Quatten (zo'n vierwieller waarmee je over alles kan overrijden), eten en zuipen. Zondag staat er nog een lange Kajaktocht op het menu. Curieus wie eerst in het koude water van de Ourthe zal liggen!

Ben niet echt een persoon die ' nachts wakkerligt van rekeningen enzoverder. Maar deze periode is het echt niet meer normaal. Even opsommen: reis (32.000 ballen), auto-onderhoud (14.000 ballen), klimkledij (18.000 ballen), wegentax (13.000 ballen), vrijgezellenweekend (8.000 ballen), huur (10.000 ballen), provinciebelansting (1000 ballen). Das dus 64.000 ballen en ik heb nog gene boterham met choco gegeten he. Awel, daar lig ik nu wakker van se!

CU
IN Hell
:: Bennie 8:43 p.m. [+] ::
...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?