:: Cu In Hell ::

Het verhaal van een doordeweekse boerekinkel uit Mol.
:: Welkom in de hel :: Naar huis | Touch me ::
[::..Rechts..::]
:: Willem: (Nieuwe blog (2)!)[>]
:: Ann: De vrouw van de wereld [>]
:: Peter: Nog een man in de wereld [>]
:: Kurt: De slimste vent op aarde [>]
:: Yves: De best boardende vork op deze bol [>]
:: Bart: Ex-Hoofdkaas[>]
:: Bart: Oftewel smintjes[>]
:: Koen: Par Hasard[>]
[::..archive..::]

:: vrijdag, mei 30, 2003 ::

We gaan te voet naar Scherpenheuvel

Jiehaa. Geniet momenteel van een klein verlof van vier dagen. Het was nodig. Laatste weken erg diep gegaan en een poosje mentale rust is welgekomen. Ook het weer is een voltreffer, altijd leuk meegenomen.

Woensdag nog met de collega's gaan lopen in Kiewit op een Finse piste. Dat is een piste waarop houtschilfers liggen, waardoor je knieeen en de rest minder worden belast. Heb het 55 minuten volgehouden. Een opgeblazen motor, twee blaren en de Champions League finale voetbal waren de redenen. Al bij al tevreden, al was de tegenstander nog een pak sterker.

Geniet de laatste dagen ook van het tennis vanop Roland Garros in Parijs. Voor mij als kijker het leukste tornooi omdat het op gravel gespeeld wordt. Ik als gravelspecialist kan het weten :) !. Hopelijk geraken de Belgische meisjes heel ver, dan staat ons kleine landje weer in rep en roer. Altijd leuk, dat Belgengevoel. Nu ga ik dus naar Juju spelen. Tegen Riandrantefy, een meisje uit Madagascar die ook op de Proximus Diamond Games in Antwerpen was. Leuke speelster, al maakt ze weinig kans tegen Henin en ik weet niet wat nog allemaal.

Zaterdag gaan mijn vader, mijn broer en ik te voet naar Scherpenheuvel. Vanuit Wezel pakweg 40 kilometer. Nee, niet om een wees-gegroetje te gaan bidden, maar om me toch een beetje voor te bereiden om mijn tocht naar de Mont Blanc einde juni. Ben eens curieus! Heb er goede moed op. Alles is klaar, het enige dat we moeten dus is stappen, bijna een marathon lang.

CU
IN Hell
:: Bennie 1:27 p.m. [+] ::
...

This page is powered by Blogger. Isn't yours?